Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven gratis een vrijblijvende offerte die twee maanden geldig is. U krijgt een jaar garantie op de werkzaamheden die door Eric is uitgevoerd. Op de geleverde materialen gelden de service- en garantievoorwaarden van de diverse leveranciers.

Wanneer u dit wilt, denken wij graag met u mee en proberen wij al uw wensen in de klus te verwerken. Daarnaast kunnen wij u ook behulpzaam zijn met de inkoop van bijvoorbeeld het sanitair, inrichting, keuken, verlichting e.d. Wij hebben bij diverse leveranciers kortingen die wij graag aan onze klanten willen doorgeven. Zo kunnen wij nog strakker inkopen en bent u goedkoper uit.

Mobiele douche
IMG_0167
Het is natuurlijk lastig om, bij het verbouwen van uw badkamer, te regelen dat u toch kunt douchen. Een aantal mensen plannen een vakantie, douchen bij de buren, familie of op de sportschool. Maar dat is helaas niet altijd mogelijk.

Hiervoor hebben wij een passende oplossing. De mobiele douche! Deze kunnen we bijna overal bij u neerzetten. Aan- en afvoer wordt dan geregeld. Het is een prima douche met een lekkere douchekop. Zo kunt u toch fris de dag door. Een stukje extra service van onze kant.