Reacties

Naam: Familie Schumacher
Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Nieuwe badkamer en toilet
  • Leidingwerk keuken, plafond en stucwerk
  • Plaatsen houten pui incl. dubb. glas en deur
  • Leidingwerk voor CV

Opvallend aan Eric is het meedenken, creativiteit, oplossingsvermogen, klantvriendelijkheid, materialenkennis, kennis van zaken, veelzijdigheid en flexibiliteit. Met het plaatsen van de nieuw badkamer kwamen kleine probleempjes naar boven. Deze werden op een professionele wijze opgelost, zonder dat er extra voor betaald moest worden (deal van de afspraak). Door zijn veelzijdigheid (weet alles van electra, water en gas) haal je maar één vakman in huis. Da’s makkelijk als er plotseling wat opdoemd. Eric is geen rommelaar en gebruikt goeie producten. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen (tijdens de werkzaamheden) kunnen besproken worden en uitgevoerd worden. Dit is tevens Eric zijn valkuil. Hierdoor duurt de klus dan iets langer dan gepland.

Kortom, Eric is een vakman Pur Sang en wij zijn nog niet klaar met hem!!!. Ik weet inmiddels wat ik in huis haal. Verder draait zijn vrouw op de achtergrond mee. Zij weet van internet A-producten te kopen die veelal goedkoper zijn dan in de winkel. Is altijd meegenomen.


Naam: Familie de Boer
Uitgevoerde werkzaamheden: Badkamer, vides, dakramen, houten trappen

Wij wilden onze badkamer grondig aanpakken maar we kwamen er in de grote winkelzaken niet ver mee. Men wilde veel verkopen maar we vonden er weinig expertise, een toets op technische haalbaarheid en creativiteit. Wij vonden het prettig dat we in Eric eindelijk iemand hadden gevonden die met ons meedacht en ons haalbare betaalbare mogelijkheden liet zien. Met achter hem Sylvia die attent was en voor goed (mail)contact zorgde.

We hebben veel overleg gevoerd en kwamen samen tot een keuze voor mooie materialen voor de beste prijs. Het was prettig dat alles bespreekbaar was en dat er met ons werd meegedacht. Daarom hebben we ook besloten om meteen vides in de zolderkamers te laten bouwen incl. dakramen, mooie houten trappen en spotjes.

Het resultaat mag er zijn. De badkamer is heel mooi geworden en de ruimte is erg praktisch ingericht. De zolderkamers zijn prachtig en precies wat we graag wilden. De pvc vloer die door Eric is geleverd zijn met goede instructies door ons zelf mooi gelegd.

Wij zijn heel tevreden over de verbouwing, ook met de goede service en garantie. Als er iets niet naar wens verloopt, dan zorgt Eric dat het wordt opgelost.


Naam: Familie Van den Heuvel
Uitgevoerde werkzaamheden:
Nieuwe badkamer met bubbelbad, toilet en grote doucheruimte

Bij vrienden zagen we hoe mooi hun badkamer, toilet en keuken verbouwd waren door Eric. Door de betrouwbare manier waarop hij werkte en de goede offerte kozen we ook voor hem. Terwijl wij met vakantie waren, heeft hij het grote sloopwerk gedaan. Toen we terugkwamen was het nog niet klaar, maar hij zorgde ervoor dat wij steeds of het bad, of de douche tot onze beschikking hadden. Super!

Maar met Eric krijg je meer dan iemand die goed kan klussen, hij is ook creatief en heeft ons een prachtig verrassend ontwerp voorgesteld. De badkamer is prachtig geworden met een hele rustige uitstraling omdat er bijna geen plankjes zichtbaar zijn met cosmetica of badspullen. Alles is mooi weggewerkt en op glazen ‘plankjes’ gezet. Binnen afzienbare tijd moet ons toilet grondig aangepakt worden, wij zullen zeker weer bij Eric aankloppen!


Naam: Familie Van Peelen
Uitgevoerde werkzaamheden: Nieuwe badkamer / Nieuw toilet

Hoewel zijn offerte niet de beste was hebben we, op ons gevoel, toch voor Eric gekozen. Dat had ook te maken met de werkzaamheden die hij bij onze buren/vrienden had verricht. Om deze klus, een nieuwe badkamer, in zijn schema te laten passen bood hij zelfs aan de oude gratis te slopen als hij ook in aanmerking mocht komen voor de volgende opdracht: een nieuw toilet. Intussen dermate bevriend geraakt met Eric dat hij tijdens onze vakantie over onze huissleutel kon beschikken zodat we, na onze terugkeer uit de VS, verrast werden door een prachtig door Eric en Sylvia geleverd nieuw toilet. De mond tot mond reclame die we vervolgens gemaakt hebben m.b.t. het vakmanschap van Eric heeft hem intussen diverse nieuwe klantjes opgeleverd. Ook op elektrotechnisch gebied is hij ons van dienst geweest. Kortom: een AANRADER!